Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Midt i Slesvig byMuseet for Outsiderkunst

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Museet for Outsiderkunst

Der, hvor mennesker med handicap viser deres kreativitet

Handicappede mennesker lever ofte på randen af vort samfund. Man tager næppe notits af disse, men de har ofte et højt mål af kreativitet i sig.

De bruger ikke stemmen, men ofte kunsten som sprogg og mæle, præsenterer ønsker, angst og visioner på en tit særdeles bemærkelsesværdig måde, ganske enkelt, fordi de ofte har et helt andet syn på sagen.
Her vises skiftende udstillinger med værker, som lever som randgrupper i vort samfund. Sjælelige mén og åndelige handicap har ofte gjort disse mennesker til outsidere. Kunsten bliver så til mæle, til et sprog der fortæller om ønsker, angst og visioner og skænker også betragteren  et nyt syn på sagen.

Beliggende centralt i starten på Slesvigs gågade, befinder museet sig i vestfløjen på det fordums Præsidentkloster. For at Outsiderkunst kan opnå større accept, og barrierer mellem  handicappede og almindelige raske mennesker kan nedbrydes, blev ideen med dette Museum for Outsiderkunst født.

Andre af Bymuséets muséer:

Bymuseum og Holm-Muséet

Slesvig Bymuséum
Holm-Muséet

Slesvig Bymuséum

Bymuseét i Slesvig byder i pragtfulde omgivelser i det Günderothske Gårdanlæg ("Günderother Hof") et helt specielt overblik over Slesvig bys 1.200 år lange historie.

Vis detalljer

Holm-Muséet

Holm-Muséet er et af Slesvig Bymuseums to museumsfilialer og ligger siden 1992 i fiskerlejet Holmen. Her står Holmfiskernes bevægede historie i centrum.

Vis detalljer

Det kunne måske også interessere

Vikingebyen Slesvigs byhistorie

Gæst stemme

På sporene af Slesvig bys historie

I Vikingebyen Slesvig oplever man historieundervisning live på de mange museer og i den vidunderlige historiske bykerne.

Petra E. fra Gelderkinden (Schweiz)

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik