Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Badeferie ved ØstersøenStrandene på halvøen Svansø/Schwansen

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Strandene på halvøen Svansø/Schwansen

En uforglemmelig badeferie ved Østersøen

Mulighederne for strandoplevelser er ved Slien og Østersøen særligt mangfoldige og for alle badevenner findes her det perfekte badested. Fra den klassiske finsandede strand, over stenkysten hen til klintstranden og den naturgivne, romantiske badebugt er her rum til opfyldelse af alle badeønsker.

Badesjov og sport, wellness og nydelse oplever man eksempelvis i Ostsee Resort Damp. På den fire kilometer lange, finsandede strand ved Østersøen kan man herligt nyde tiden, det være sig i strandbaren med en lækker cocktail eller med en førsteklasses oplevelse af velvære og wellness - ligeledes med udsyn over havet.

Fuld af oplevelser er også naturstrandene i langholt/langholz og Hohenstein, hvor man kan opleve en umiddelbar badefornøjelse i fri natur helt for sig selv.

Billedskønne strandoplevelser

Badefornøjelser på halvøen Svansø/Schwansen

  • Strand in Hohenstein auf der Halbinsel Schwansen
  • Strand in Langholz auf der Halbinsel Schwansen
  • Picknick am Strand in Schwansen
  • Mädchen an der Steilküste in Schwansen

Strandfinder

Strandene på halvøen Svansø/Schwansen

SStrandene på halvøen Svansø/Schwansen
Aktions- og Sydstranden i Damp

Aktions- og Sydstranden i Damp er omtrent 4 kilometer lang og råder over kørestolsegnede badeafsnit men osgå over et hunde- og nøgenbadningsafsnit (FKK). Et omfattende sports- og fritidstilbud gør at det aldrig er kedeligt på stranden. En bistro samt en strandbar og en kiosk sørger for det legemlige vel hos badegæsterne. Man kan parkere i udkanten af Damp og derefter gratis blive kørt i shuttlebus til stranden, eller man kan benytte P-pladsen direkte ved stranden (1 time gratis, derefter afgiftspligtig). Ud over de mange badegæster føler også surfere og kitesurfere sig rigtigt veltilpas på Sydstranden i Damp.

Henvisninger til strandgæster med handicap

Aktivitetsstranden i Damp råder over en handecapvenlig strandtilgang samt et offentligt, kørestols-egnet WC. Direkte ved strandpromenaden er der en restaurant i stueetageniveau (uden trappetrin) og en bistro med mange lækkerier.

Fischlegerstrand Damp

Fischlegerstranden´ i Damp er tydeligt mere rolig end Syd- og Aktionsstranden sammesteds. Her kan man endnu nyde ægte Østersø-romantik på en to kilometer vidunderlig strand. Afstanden til den afgiftsfri P-plads er ca. 200 meter.

Østersøstranden Schönhagen

Kurtakst(betalings-)stranden i Schönhagen er dels sandet, dels præget af grus og byder på en afspændt, flad vandindstigning i Østersøen. Delvist kørestolsegnet er den også for handicappede personer et rigtigt mål for strandglæder. Et omfangsrigt sports- og fritidstilbud afrunder i Schönhagen mulighederne for strandlivets glæder.

Schubystrand ved campingpladsen

Den 2 kilometer lange Schubystrand går fladt skrånende i vandet og sørger derfor for en ganske afspændt adgang til vandet. Stranden ligger direkte ved siden af en campingplads. Bruser og legeplads er umiddelbart i nærheden. En afgiftspligtig P-plads findes ca. 600 m fra stranden.  

Østyersøstrandene mellem Waabs og Hemmelmark

Østersøstranden mellem Waabs og Hemmelmark med afsnittene Barkelsby: Booknis, Hökholz-Ritenrade, Kleinwaabs, Langholz, Lehmberg Strand, Ludwigsburg og Karlsminde er særdeles mangfoldig: Med fint sand, stenet og med klint- og skræntstrækninger. Alt efter strandafsnit ændrer forudsætningerne sig, og for enhver ven af Østersøen er de passende forudsætninger  til stede. I Kleinwaabs og Langholzer der tillige hunde-strandafsnit. Gratis P-pladser findes i hvert tilfælde ca. 300 m fra stranden.

Det kunne også være af interesse

Logisteder og arrangementer på Svansø/Schwansen

Gæst stemme

Den fuldkomne rekreation på en halvø

Jeg tager altid gerne med min familie til halvøen Svansø/Schwansen, for det meste på campingferie. Sammen med mine bedsteforældre testede vi sidste år et skønt sommerhus i Langholt/Langholz og var simpelhen begejstrede.

Mine børn har altid haft den største fornøjelse i oplevelses- og feriecentret Ostsee Resort Damp.

Rosemarie K. fra Gelsenkirchen

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik