Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

En færge over Slien, der forbinder to landskaberSlifærgen Mysunde II

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Slifærgen Mysunde II

Når man ringer to gange på færgemanden

  • Schleifähre Missunde auf der Schwansener Seite
  • Schleifähre Missunde
  • Rettungsring der Schleifähre Missunde
  • Schleifähre Missunde

Slifærgen Mysunde har nu i mere end 50 år forbundet de to sli-bredder Svansø/Schwansen (Mysunde) og Angel (Brodersby) med hinanden. Efter 43 års drift blev den oprindelige sli-færge den 1. december 2003 erstattet af den nuværende færge „Missunde II“. Både feriegæster og hjemmehørende på to og fire hjul  bruger gerne denne direkte tværrute over Slien.

Max 45 personer er der plads til på færgen for at sejle over. ´Sejlmidlet´ er en stålwire under vandet. Hele året rundt sejler færgen på ugedage fra kl. 6 til 22, i weekenden mellem kl. 8 og 22. Kun juleaften er der begrænset tid til kl. 18, Nytårsdag-morgen  kl. 10. Det er en herlig fornemmelse at benytte denne færge, man bliver næsten lidt nostalgisk, når man står på bredden og den nærmer sig mageligt: et stykke lokalt levet „Langsamzeit“, Sliregionensn turistmotto.

Skulle færgen lige være på den anden side og ikke være på vej over Slien – ikke noget problem! – en kort ringning til den anden side er nok. Kendt rundt omkring er færgen også blevet på grund af små arangementer, f.eks. færge-oplæsninger eller koncerter i de lune sommeraftener. Disse øjeblikke, med lyden af græshopperne i kor, vandets stille skvulpen, hvor solen går ned og over i en klar stjernehimmel, er bare uforglemmelige. Her mangler kun det stjerneskud, hvor man lige når at ønske, at man kunne forlænge sin ferie ved Slien.

Det kunne måske også interessere

Logi og arrangementer på Svansø/Schwansen

Gæst stemme

Den fuldkomne rekreation på en halvø

Jeg tager altid gerne med min familie til halvøen Svansø/Schwansen, for det meste på campingferie. Sammen med mine bedsteforældre testede vi sidste år et skønt sommerhus i Langholt/Langholz og var simpelhen begejstrede.

Mine børn har altid haft den største fornøjelse i oplevelses- og feriecentret Ostsee Resort Damp.

Rosemarie K. fra Gelsenkirchen

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik