Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Badeferie ved SlienStrandene i Slilandsbyerne

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Strandene i Slilandsbyerne

En forglemmelig badeferie ved Slien

Slien har vidunderlige badesteder, som alle er et besøg værd. Det være sig Fysing/Füsing eller Ulsnæs/Ulsnis, Borgwedel eller Kosel nord hhv. syd for Slien' Slien har vidunderlige badesteder, som alle er et besøg værd. Det være sig Fysing/Füsing eller Ulsnæs/Ulsnis, Borgwedel eller Kosel nord hhv. syd for Slien, tilbagetrukket og fredfyldt, andre gange med aktionsprogrammer i idylliske landskaber eller midt i byen - her venter en broget mangfoldighed.

Billedskønne indtryk fra strandlivet

Badefornøjelse i Slilandsbyerne

  • Strand in Ulsnis
  • Schleiblick in Ulsnis
  • Ufersaum in Ulsnis
  • Picknick am Schneiderhaken in Lindaukamp

Strandfinder

Strandene i Slilandsbyerne

SStrande i Slilandsbyerne
Badested i Arnæs

Badestedet i Arnæs råder ud over en dejlig adgang til Slien også over grill-muligheder og en legeplads til de små gæster. En afgiftspligtig P-plads ligger ca. 600 meter fra badestedet. Rigtig dejlig er her placeringen midt i det stemningsfulde og hyggelige fiskerleje.

Badestedet Skrædderkrogen

Skrædderkrogen er et delvist fladt, delvist stejlt skrånende badested. Grill- og vandsportmuligheder forefindes her, stranden er velegnet som startsted til surfning og dragesurfning. Og man har et flot panoramaudsyn på Slibroen Lindaunis.

Ca. 100 meter fra stranden er gratis parkering mulig.

Badesteder Borgwedel-Stexwig

Borgwedel

I midten af Borgwedel, i umiddelbar nærhed til lystbådehavnen og marinaen ligger et lille badested med sandstrand og en lille badebro, optimalt for gæster på vandrehjemmet/ Jugendherberge Borgwedel, idet det ligger kun få skridts afstand herfra. En kiosk i gåafstand sørger for den søde tand.


Stexwig


Her venter en fin, fladt skrånende sandstrand. En legeplads og sports- og legeredskaber sorger for underholdning til lands for små gæster. En gratis P-plads ligger ca. 200 meter fra dette badested. Bruser og omklædningskabiner kan også benyttes gratis.

Badesteder i Fartorp

Fartorp

I bymidten  af Fartorp findes et badested via Strandvejen, inklusive solplæne, badebro og en lille legeplads samt en volleybold-bane. En langsom indstigning i fladt vand muliggør en risikoløs badefornøjelse i Slien.


Haddeby Nor


Direkte ved Haddeby Nor, midt i det grønne, befinder badestedet sig. En afslappet tilgang til noret åbner op for store badefornøjelser for store og små. Sports- og fitnessredskaber er også forhånden.

Badesteder Füsing-Winningmay

Den omtrent 300 meter fra Løjt/Fysing Å liggende naturstrand er et fredfyldt sted til et bad i Slien. Det lille, af siv omgivne badested ligger idyllisk og byder for kano og kajak  samt surfere et godt startsted til en udflugt på Slien. En stor, gratis P-plads ligger direkte ved badestedet. Derudover er her osgå picnicbænke, så man ind imellem kan tage en lille forstærkning til sig.

Badested Goltoft

Den fine sandstrand indbyder til en afsvaling i Slien, den bagved liggende sol-græsplæne til et ordentligt solbad. Naturcampingpladsen Hellör lige ved siden af sørger med en kiosk for en passende forplejning. Bruser, toilet og en gratis P-plads i umiddelbar strandnærhed findes også her.

Den over for liggende stenstrand kan først og fremmest tjene til at hunde også kan nyde vandet.

Badested i Gunneby

Det lille badested Gunneby ligger meget roligt lidt nord for Gunneby Nor. Stranden er omgivet af et sivbælte, der beskytter selve badestedet. P-pladser og toilet findes her ligeledes. Man har stedet helt for sig selv og kan i ro og mag „geare ned“ i varmen…

Badested Karschau

Den lille badestrand i Karschau ligger ved en lille kommunevej. Omgivet af et bælte af siv er man allerbedst beskyttet og kan nyde Sliens kølige vande i ro og mag.

Badested Brodersby

Den fladt skrånende sandstrand ved slien byder på alt. Her er badeplatform og vandrutsjebane til rigtig badesjov. Bord og bænke er de ideele steder til at lægge en pause ind, direkte i nærheden er der kanoudlejning, så man uden problemer kan glide du på opdagelsestur på Slien. Ydermere ligger en gratis P-plads direkte ved stranden.

Badesteder Kosel-Weseby

Den lille badestrand i Weseby ligger ikke langt fra stedets campingplads. Børn og unge nyder her ved dejlige sommertemperaturer badesjovet ved Slien. En bålplads og en legeplads sørger for underholdning ved vandet.

Badested Lindaunis

Badestedet i Lindaunis egner sig fortrinligt til hele familien grundet sandstrandens flade skråning. Her er plads til sports- og legemuligheder. Og så er badestedet herligt egnet som startpunkt til vandsportsaktiviteter. En P-plads ligger kun 50 meter fra badestedet.

Badesteder Missunde-Bohnertfeld-Königsburg

Det lille naturbadested er reduceret til det væsentlige – det at have muligehed for at bade i Slien. En gratis P-plads er ca 100 m væk fra badestedet.

Badested Ulsnis Hagab

Badestedet i Ulsnis Hagab er med en fladt skrånende sandstribe, udstyret med siddebænk og en lille legeplads. I området Ulsnis er der i bydelen Ulsnisstrand flere badesteder. En P-plads ligger direkte ud til  badestedet i Ulsnis Havgab.

Værd at se i Slilandsbyerne

Vore tips til Jeres ferie i Slilandsbyerne

Det kunne måske også interessere

Værd at vide rundt omkring Slilandsbyerne

Gæst stemme

Ægte landsbyromantik i Slilandsbyerne

Vi kommer fra en storby i Tyskland. Vores børn kender ikke til køer, eller får og gæs og ænder. I løbet af en bondegårdsferie i Slilandsbyerne lærer de dyreverdenen at kende og kan tumle rundt i den frie natur og samle en masse erfaringer her. For at ungerne kan få disse oplevelser, kommer vi altid gerne tilbage til Slilandsbyerne.

Maria G. fra Frankfurt am Main

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik