Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Tag det roligt, med tid tilen landsbyhistorie: Kosel

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Kosel

En juvel af en landsby ved Slien

Kommunen Kosel betsår af landsbyerne Kosel, Veseby/Weseby, Mysunde/Missunde og Bohnert og omfatter ca. 20 kilometer Slibred. Denne beliggenhed og de rene ferskvands-indlandssøer, som findes på 52 hektar af kommuneområdet, gør Kosel til et elsket fritids- og ferieområde. Ikke kun søerne i det indre, som f.eks. Bültsee, er for feriegæster et dejligt mål, men osgå badestederne i Veseby/Weseby og Mysunde/Missunde kan virkeligt anbefales.

Fra Kosel kan man også tage på opdagelsestur på cykel eller gå-ben. 10 informationstavler langs stierne bringer henvisninger til kommunens sammensatte og brogede historie. Stierne er også stavgang-egnede.

En seværdighed i Kosel er også Skt. Laurentius Kirke, en romansk kampestenskirke med markant rundt tårn fra det 12. århundrede.  Historisk relevant er også landsbyen Mysunde/Missunde i forbindelse med den dansk-tyske Krig i 1864. Synligt vidnedsbyrd er kanonkuglerne, som af kommunen er anbragt til minde om den daværende fægtning ved Mysunde. Slifærgen ´Missunde´ muliggør et hurtigt sideskift, da den sejler mellem Kosel og Brodersby og dermed forbinder regionerne Angel og Svansø/Schwansen.

Impressioner rundt om Kosel

Landsbyhistorien i billeder

  • Sonnenaufgang in Weseby
  • Spazierweg in Weseby
  • Strand in Weseby
  • Schleiverlauf in Weseby

Historiske rundture på Slilandsbyerne

På tur på sporene af en spændende historie

Sønderbrarup

Sønderbrarup

Allerede i stenalderen var egnen omkring Sønderbrarup beboet. Fund fra bronzealderen bekræfter denne formodning. I nyere tid skyldtes opsvinget i Sønderbrarup åbningen af jernbaneruten mellem Kiel og Flensborg i året 1881.

Vis detalljer

Det kunne måske også interessere

Værd at vide rundt omkring Slilandsbyerne

Gæst stemme

Ægte landsbyromantik i Slilandsbyerne

Vi kommer fra en storby i Tyskland. Vores børn kender ikke til køer, eller får og gæs og ænder. I løbet af en bondegårdsferie i Slilandsbyerne lærer de dyreverdenen at kende og kan tumle rundt i den frie natur og samle en masse erfaringer her. For at ungerne kan få disse oplevelser, kommer vi altid gerne tilbage til Slilandsbyerne.

Maria G. fra Frankfurt am Main

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik