Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Tag det roligt, med tid tilen landsbyhistorie: Güby

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Gyby/Güby

Mellem Slien, skolebænk og golfbane

Landsbyen Gyby/Güby grænser mod nordøst ud til Den store Bredning, et sandt Eldorado for sejl- og vandsportsfolk. Mest kendt er stedet i Tyskland for kostskolen „Internat Louisenlund“ med sit internationale flair. Med sine 350 elever er skolen en af de største kostskoler i hele delstaten Slesvig-Holsten.

Hvad man kan lave ud af typisk morænelandskab fra sidste istid, gennemskåret af levende hegn, en gammel træbestand med mange små indsøer, viser man i Gyby med dennes golfbane. Gæster og alle greenfee-players er til hver en tid velkommen på det mætte, saftige grønareal.

Via den optimale beliggenhed mellem Slesvig og Egernførde egner Gyby sig også som feriested for de kulturelt og historisk interesserede feriegæster, og også som udgangspunkt for afvekslingsrig badeferie ved Slien og Østersøen. 

Foretrækker man fitnessmæssigt landsiden frem for vandet,  er man her med udbygget og varieret tilbud af cykelstier og vandreruter i Sliregionen også landet det helt rigtige sted.

Historiske rundture på Slilandsbyerne

På tur på sporene af en spændende historie

Sønderbrarup

Sønderbrarup

Allerede i stenalderen var egnen omkring Sønderbrarup beboet. Fund fra bronzealderen bekræfter denne formodning. I nyere tid skyldtes opsvinget i Sønderbrarup åbningen af jernbaneruten mellem Kiel og Flensborg i året 1881.

Vis detalljer

Det kunne måske også interessere

Værd at vide rundt omkring Slilandsbyerne

Gæst stemme

Ægte landsbyromantik i Slilandsbyerne

Vi kommer fra en storby i Tyskland. Vores børn kender ikke til køer, eller får og gæs og ænder. I løbet af en bondegårdsferie i Slilandsbyerne lærer de dyreverdenen at kende og kan tumle rundt i den frie natur og samle en masse erfaringer her. For at ungerne kan få disse oplevelser, kommer vi altid gerne tilbage til Slilandsbyerne.

Maria G. fra Frankfurt am Main

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik