Menu
Menu
Search now

Dine overnatningsmuligheder

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Tag det roligt, med tid tilrekreation i Sli-landsbyerne

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Sli-landsbyerne

Oplev ægte landsbyromantik

Nord og syd for Slien, omgivet af vidtstrakte grønne enge og dybgrønne skove, venter carmerende, små landsbyer med  prægtige herregårde og mange bevarede stråtækte huse på at blive opdaget. De omskiftelige landskabsstrøg og små romantiske strandafsnit kan man opleve bedst på cykel eller som i rigtigt gamle dage til fods på udstrakte vandrestier. Mange små naturskønheder og et vidt udkig over Slien tilbydes overalt og åbner sig pludseligt langs med fjorden. I en pause eller et „pitstop“ på en af de mange gårdcaféer kan man nyde herlige, hjemmelavede lagkager til noget koldt eller varmt…

Men: Ikke kun fra landsiden, men også fra Slien, navngiver, vand- og livsåre til Sli-landsbyerne, kan man nyde dette enestående landskab mellem Slesvig og Kappel, det være sig ombord på en sejlbåd, hvor man ligesom stryges med af vinden, eller ved egen muskelkraft, i kano eller kajak. Eller kunne I tænke jer at gå på vandet indenfor rammerne af en Stand-Up.-Paddle udflugt på Sliens vande?

Impressionen aus den Schleidörfern

Charmante Dörfer zwischen Wiesen und Wäldern

  • Reetdachhäuser in den Schleidörfern
  • Blick auf die Schlei in Ulsnis
  • Raps mit Segelboot auf der Schlei
  • Schleibrücke in Lindaunis

Konkrete tips til Jeres feriedage

Hvordan en dagstur, en weekend eller en hel uge kan tilbringes i Sli-landsbyerne

Feriedag
Weekend
Ferieuge

Feriedag

Vores ferieekspert Jorina Knudsen viser Jer Sli-landsbyerne på en dag. I spiser en hyggelig morgenmad på caféen Lindauhof i Borne/Boren, tager på en afslappet cykeltur til badestedet Skrædderkrogen/Schneiderhaken i Lindaukamp og besøger kæmpen i Ulsnæs/Ulsnis.

Vis detalljer

Weekend

Hvordan man tilbringer en weekend i Sli-landsbyerne, viser vores ferieekspert Imke Gessinger. I tager på en cykeltur gennem den skønne natur, tager med veterantoget ´Angelner Dampfeisenbahn´ og hjuldamperen "Schlei Princess". En smagfuld oplevelse: gourmet-turen „Schlemmertörn“.

Vis detalljer

Ferieuge

I ferieugen i området omkring Sli-landsbyerne ledsages I af vores ferieekspert Jasmin Juhl med megaskønne tips. Hvad f.eks. med en tur med veterantoget ´Angelner Dampfeisenbahn´, et besøg i Vikingebyen Slesvig, legeparken ´Tolk-Schau´ eller en dejlig sejltur fra Sundager/ Sundsacker?

Vis detalljer

Sehenswertes in den Schleidörfern

Unsere Tipps für Ihren Urlaub in den Schleidörfern

Historische Rundgänge in den Schleidörfern

Begeben Sie sich auf spannende historische Spuren

Süderbrarup

Süderbrarup

Bereits in der Steinzeit war die Region rund um Süderbrarup besiedelt. Fundstücke aus der Bronzezeit bestätigen diese Vermutung. In der Neuzeit ist der Aufschwung in Süderbrarup vor allem der Eröffnung der Bahnstrecke zwischen Kiel und Flensburg im Jahre 1881 zu verdanken.

Vis detalljer

Ihr direkter Draht zu unseren Urlaubsexperten in den Schleidörfern

Wir freuen uns auf Sie!

Touristinformation Schleidörfer in Süderbrarup

Königstraße 3
24392 Süderbrarup
Telefon: 04641 / 2047

Sie haben eine Frage oder ein Anliegen, welches Sie direkt an unsere Urlaubsexperten in den Schleidörfern richten möchten? Wir freuen uns auf Ihre Nachricht.

Das könnte Sie auch interessieren

Wissenswertes rund um die Schleidörfer

Gæst stemme

Ægte landsbyromantik i Sli-landsbyerne

Vi kommer fra en storby. Vore børn kender hverken til køer, eller får, gøs og ønder. På en ferie påBondegården i Sli-landsbyerne lærte de om dyrenes verden og kunne lege i den vidtstrakte natur og samle arfaringer her. For at give denne erfaringsgave til ungerne, kommer jeg altid gerne tilbage til Sli-landsbyerne.

Maria G. fra Frankfurt am Main

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik