Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Historie på Sliens vandeMuseumshavnen i Kappel

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Museumshavnen i Kappel

Oplev historien på vandet

  • Blick auf den Museumshafen in Kappeln
  • Muesuemshafen in Kappeln
  • Historische Schiffe in Kappeln
  • Sailoer am Museumshafen in Kappeln

Hva er det fascinerende ved en havn? Det er duften fra de store have, som altid kan spores her, og det er de prægtige skibe der fortøjet til anløbsbroen synes at fortælle om mange sømils rejse.
Præcis det udmærker Museumshavnen i Kappel med sine talrige historiske skibe, der ligger her for anker eller fortøjet og med deres træmaster giver Kappels bybillede et uforligneligt maritimt præg.

Ikke siden 1981 er der gået en dag, hvor besøgende gæster ikke er strejfet langs med museumshavnens broanlæg for at beundre disse særlige skibe. De så vidunderligt udfærdigede skibe virker som en magmet, det være sig på grund af den ædle rig eller de fine dæk af træ.
Men ikke kun på vandet, men også på landsiden viser museumshavnen noget særligt, idet solfangerskærme og vindrotorer sørger her for den nødvendige pg samtidig vedvarende energi på havnen og som netop udnyttes af skibsejerne.

Hvert år ved Kristi Himmelfart-weekenden, når Sildedagene klæder byen Kappel i festdragt, arrangeres fra Museumshavnen den såkaldte Silde-regatta, hvor mange skibe fra Kappel sejler afsted til Sønderborg som et mellemstop for at deltage i Romregattaen i Flensborg. Det giver helt særlige billedmotiver i Museumshavnen i Kappel og er definitivt i den henseende den bedste tid på året.

Det kunne måske også interessere

Historien og historier bag traditioner og oprindelse i Kappel

Gæst stemme

Den vidunderlige lille by Kappel

Vi kører allerede i umindelige tider til Østersøen, men siden var i den vidunderlige lille by Kappel, er vi kørt til hertil i mere end ti år nu. Denne herlige plet på jorden synes hver gang at vente personligt på os.

Sandra P. fra Frankfurt

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik