Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Tag det roligt, med tiden tilden hyggelige havneby Kappel/Kappeln

 • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
 • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
 • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Havneby Kappel

Det maritime centrum for Sli-Østersø-regionen

I leder efter noget oprindeligt med et maritimt flair og med bymæssige omgivelser? Så er Kappel det rigtige feriemål. Fra klapbroen har man et fantastisk syn på det i hele verden enestående sildehegn fra det 15. århundrede. Hvert år fejres således denne østersøfisk på sildedagene/„Heringstage“ i Kristi Himmelfarts-weekenden .

Ægte havneromantikspores på en spadseretur ved Museumshavnen og på havnemolen. Her indbyder gemytlige beværtninger, knejper og excellente restauranter til nydelsen af regionale delikatesser.
Romantisk er det også i møllen „Amanda“ i Kappel, der ud over Turistinformationen også byder på muligheden for en borgerlig vielse. Møllens udsigtsplatform byder på et pragtfuldt vue over Slibyen.

Man ønsker at recognoscere i regionen? Så tilbydes en afslappende togtur med veteranjernbanen „Angelner Dampfeisenbahn“ fra Kappel i retning mod Sønderbrarup/ Süderbrarup forbi skønne Slilandsbyer.

Havneromantik i Kappel

Mellem havnekanten, Møllen Amanda og Veterantoget „Angelner Dampfeisenbahn“

 • Hafenkante in Kappeln
 • Heringszaun in Kappeln
 • Segelhafen in Kappeln
 • Mühle Amanda in Kappeln
 • Angelner Dampfeisenbahn

Skibsture og strandoplevelser

Sliesejlads og Weidefelder Strand

Strandkörbe am Weidefelder Strand

Ikke kun by-gæster, men osgå ægte strandliebhavere får noget for pengene i Kappel, idet dn vidtstrakte Weidelfelder strand ved østersøen indbyder til svømning, solbad, sejlture og surfing.

Forresten: Kappel kann ikke kun opleves fra vandet som svømmende eller sejledne i egen båd, men også som passager på en slisejladsens udflugtsskibe. Talrige passagerfartøjer venter i den centralt placerede Kappel havn og tager Jer med på en skøn tur langs med Sli-landsbyerne op til Slesvig eller til Lodsøen Slimynde/Schleimünde og ud på Østersøen.

 

 

Konkrete tips til Jeres feriedage

Hvordan en dagstur, en weekend eller en hel uge kan tilbringes i Kappel

Feriedag
Weekend
Ferieuge

Feriedag

Med vores ferieekspert lærer I havnebyen Kappel at kende på én dag, kigger på havnen, den lille by Arnæs/Arnis og ´Chokoladekøkkenet´.

Vis detalljer

Weekend

I løbet af en weekend kan man opleve meget i Kappel/Kappeln. Vores ferieekspert viser Jer byen fra land- og vandsiden – og ligefrem på skinner.

Vis detalljer

Ferieuge

I løbet af en ferieuge i Kappel/Kappeln læres ikke blot byen selv, men også den vidunderlige omegn at kende. Vores ferieekspert giver gode råd til en udflugt til Gelting Bugt og Maasholm og til en vandretur i retning mod Arnæs/Arnis.

Vis detalljer

Historiske rundture i havnebyen Kappel

Tag ud og følg i spændende historiske spor

Kappel maritimt
Kappel som by

Kappel maritimt

Opdag sammen med os de maritime steder i Kappel. Vi viser museumshavnen med de historiske sejlbåde og træskibe og Nordhavnen med fiskefartøjer og udflugtsskibe. Også på landsiden kan man overalt genkende Kappels særlige maritime præg.

Vis detalljer

Kappel som by

De bymæssige sider af Kappel rækker fra møllen over retsbygningenen, rådhuset og til kirken. Vi kigger sammen på byens historie pg udvikling, som kan aflæses i mange af Slibyens bygninger.

Vis detalljer

Kultur og konsum

Shopping- og kulturoplevelser i havnebyen

 • Heiko Traulsen, Borgmester Kappel

  Kappel, den idylliske by ved Slien og Østersøen. Oplev naturen til lands og til vands. Opdag seværdigheder, tag på shoppingtur og nyd et ophold i en maritim atmosfære.

 • Lara Zemite, Bymanager

  Som barn af Østersøen elsker jeg samspillet mellem land, vand, vind og mennesker. Og her, rundt om Kappel, findes det hele på én gang.

Jeres direkte linie til vore ferieeksperter i Kappel

Vi glæder os til Jeres besøg

Turistinformationen i Møllen „Amanda“ i Kappel

Schleswiger Straße 1
24376 Kappeln
Telefon: 04642 4027

Er der spørgsmål eller en sag, som I ønsker at snakke om med vore ferieeksperter i Kappel? Vi glæder os over alle henvendelser.

Det kunne også interessere Jer

Nyttigt ved ferieplanlægningen

Gæst stemme

Den vidunderlige lille by Kappel

Vi har i umindelige tider kørt til Østersøen, men siden vi én gang var i den skønne lille by Kappel, er vi nu igennem 10 år altid kørt hertil. Her venter hver gang en vidunderlig plet på jorden på os.

Sandra P. fra Frankfurt

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik