Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Gribende nær naturNaturoplevelsescentret i Maasholm

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Naturstien til naturoplevelsescentret

Når vejen er målet

Natur-skuepladser findes der mange af ved Slien og Østersøen. For at lære lidt om disses opståen og bedre forstå naturen er Naturopleveslescentret i Maasholm, kort benævnt NEZ, lige det rigtige sted. Det grænser lige op til havfugle-reservatet Oehe Slimynde.

Naturoplevelsescentret er ikke så let at komme til, for man når kun derhen via en to kilometer lang pødagogisk anlagt ekskursionssti, som derfor allerede er en del af centret. Beliggende mellem enge og græsgange fortælles her hvad der er værd at vide om istiden, om naturområdet Oehe-Slimynde/Schleimünde og den her levende fugleverden. Derudover erfarer den interesserede gæst spændende ting, fra vikingerne til stormfloden i år 1872.

Og når man har brug for et hvil: Frau hegeberg, som passeres på stien, belønnes man med et vidunderligt udkig over Slien og op til den danske øverden. I det hele taget er naturoplevelsescentrets  udeområder formet som et oplevelsesrum, idet et er det erklærede mål at gøre naturen til en oplevelse for Jer. En piletræ-tunnel, en have med vandresten, en frugthave med ialt 80 frugttræer, eller Vind-og-Vand-og-Kyst-legepladsen – alt indbyder til et muntert kig, til at prøve og afprøve.

Impressioner

Lær Naturoplevelsescentret at kende

  • Bernstein am Naturerlebniszentrum in Maasholm
  • Infotafel über Phänologie am Naturerlebniszentrum Maasholm
  • Strandforscher am Naturerlebniszentrum in Maasholm

Udstillinger i naturcentret ´Naturerlebniszentrum Maasholm'

Betragt naturen indefra

Ikke kun frau den, men også i det indre er opleeæsescentret en seværdighed med seks udstillingsrum. Disse er opdelt efter emnerne „Verden og Hav“, „Slien“, „Østersøen“ og  „Livet ved Kysten“, der et lille foredragslokale og et kystværksted, hvor der tilbydes selv at være med, f.eks,. ved den meget populære ravslibning. Også mikroskoper står klar for i ordets bedste forstand at lære naturen at kende i „hele sin dybde“.

De forskellige udstillinger består af tekst- og billedplacher og informerer med modeller  om Østersøen, Slien, klimatiske forhold og det traditionelle fiskeri. Alt det koster kun et lille bidrag, som skal muliggøre at naturoplevelsescentret også i de kommende år kan præsentere Slien og Østersøen på spændende vis.

Det kunne måske også interessere

Logi og arrangementer ved Gelting Bugt

Gæst stemme

Gelting Bugt: Refugiestedet for min familie

Allerede igennem mange år har jeg tilbragt årets skønneste dage - sommerferien - ved Gelting Bugt. Min familie og jeg selv bare nyder nærheden til naturen og de skønne solskinsdage på stranden i Pottloch.

Ursula T. fra Köln

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik