Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

En spændende forvirrende irgang midt i majsmarkenMajslabyrinten på Gut Oestergaard i Stenbjerg

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

At gå tværs igennem majslabyrinten

Bevar orienteringen i den store gule labyrint

  • Maislabyrinth Gut Oestergaard
  • Kinder im Maislabyrinth Gut Oestergaard
  • Kleine Kinder im Maislabyrinth Gut Oestergaard
  • Gespenster im Maislabyrinth Gut Oestergaard

Hvad der kan opstå som n skøn turistmæssig oplevelse af majs, viser familien Lempelius som ejere af herregården Gut Oestergaard igen hvert år fra midten af juli til midten af september.
Så err nemlig imponerende 275.000 enkelte majsplanter vokset til og danner på et areal på tre fodboldbaner en ialt 3.000 meter lang majslabyrint.

Store og små må sætte deres orienteringssans på prøve og løse familie Lempelius´ afvekslingsrige opgaver. Er man usikker på sibn menneskelige orienteringssans må man gerne tage en hund i snor med i den naturlige labyrint. Så hedder det blot: Følg snuden.

Til de små gæster venter mod afslutningen af labyrinten lækre opmærksomheder. Store gæster kan i den tilstødende café genfinde styrken med kaffe- og isspecialiteter samt kølige drikkevarer og lade Gut Oestergaards udstrakte natur fæste sit indtryk.

Og: hvis man synes, at majslabyrinten er for nem ved dagslys, kan man jo lægge spøgelsesnætterne på hjerte, som i regelmæssige afstande tilbydes i tiden mellem juli og september. Her gælder det om at finde genstande i mørke inden for labyrinten, en „vild“ oplevelse. Søgningen her akkompagneres af spøgelser af meget skiftende humør på to ben.

Det kunne måske også interessere

Logi og arrangementer ved Gelting Bugt

Gæst stemme

Gelting Bugt: Refugiestedet for min familie

Allerede igennem mange år har jeg tilbragt årets skønneste dage - sommerferien - ved Gelting Bugt. Min familie og jeg selv bare nyder nærheden til naturen og de skønne solskinsdage på stranden i Pottloch.

Ursula T. fra Köln

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik