Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Von Kopf bis Fuß ein tolles ErlebnisDer Barfusspark in Schwackendorf

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Et lille indblik i barfodsparken Schwackendorf

Vejen er målet

  • Kind balanciert im Barfusspark in Schwackendorf
  • Pfad im Barfusspark in Schwackendorf
  • Mutter mit Kind im Barfusspark in Schwackendorf
  • Schleswig Holstein Karte im Barfusspark in Schwackendorf

Vore fødder bærer os hele livet igennem og bringer os fra A til B. Ind imellem trænger de skam også til ferie. I en vis forstand tilbyder barfodsparken i Schwackendorf ved Hasselberg i Gelting Bugt derfor wellness for fødderne. Ejerne, ægteparret Ernst og Heinrich Clausen, oplevede i forbindelse med en ferie en barfodspark og tog derfor ideen med hjem. De var så euforiserede, at de skridt for skridt selv omsatte konceptet på deres landområde og kontinuerligt videreudbygger dette.

Og hvad er der så opstået heraf? Vel, på ca. halvanden kilometers vejlængde m,idt i den åbne natur, er der på et grundareal på ialt 2,5 hektar etableret meget forskellige, små bevægelses-bed, som giver fødderne en helt ny gåfornemmelelse og stiller følelsesnerverne på prøve. Asfalt, grus- og skærver, mosejord og også et bed med glasskår fremmer føddernes reflekser på en helt speciel måde.

Vidste I, at barfodsbevægelsen endda har en sundhedsmæssig effekt. Når vore fodreflekszoner kommer i berøring med forskellig undergrund, styrkes vort kredsløb. Derudover styrkes også fod- og underbensmuskulaturen. Sansefornemmelser og følelsen af bevægelse fremmes også herved.
A propos sansefornemmelse: Særligt dejligt, såvel for store som for små gæstefødder,  er barfodsparken i Schwackendorf og bevægelsen rundt i områdets mangfoldige dyre- og planteverden, som så kan opdages på en ´bevidst spadseretur´.

Det kunne måske også interessere

Logi og arrangementer ved Gelting Bugt

Gæst stemme

Gelting Bugt: Refugiestedet for min familie

Allerede igennem mange år har jeg tilbragt årets skønneste dage - sommerferien - ved Gelting Bugt. Min familie og jeg selv bare nyder nærheden til naturen og de skønne solskinsdage på stranden i Pottloch.

Ursula T. fra Köln

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik