Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Tag det roligt, med tid tilen ferie ved Ostseefjord Schlei

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Ferieregionen ved Ostseefjord Schlei

Afsted til gamle, nye breddergrader mellem Sli & Østersø

Den 42 kilometer lange Østersøfjord findes mellem Flensborg og Kiel, direkte grænsende op til Gelting Bugt. Frau den dansk tyske grænse en halv times kørsel. Med lystbåd finder man her frem til Nordtysklands mangfoldigste sejlerområde. I centrum for vores maritimt prægede region ligger Slien, den centrale vandvej, udstrakt fra Østersøen og havnebyen Kappel/Kappeln, forbi de hyggelige Sli-landsbyer og den charmerende halvø  Svansø/Schwansen ned til Vikingebyen Slesvig midt i landet.

Til seværdighederne her i vort kulturelle centrum tæller den langt ud over bygrænserne berømte, rekonstruerede Vikingebygd Hedeby/Haithabu med de imponerende vikingehuse. Midt i det gamle handelscentrum venter Vikingemuseet Haithabu på den historieinteresserede gæst, samt lidt derfra Danevirke som største mindesmærke fra vikingetiden med fortællingen om Nordens fortid på dette sted.

Det kunne også være af interesse

Nyttigt ved ferieplanlægningen

Gæst stemme

Min ferie ved Slien

Slien er et vidunderligt område, ligesom Østersøen, simpelthen til hver en tid et ferieophold værd. I forbindelse med min ferieplanlægning blev jeg rådført på bedste vis og fik rigtigt mange særlige tips.

Stefan K. fra Dresden

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik