Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Strande og badesteder ved Slien og Østersøen

Nyd grænseløse strandglæder

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Strande uden ende

Mellem badebugter og oplevelsestrande

Muligheder for strandoplevelser er ved Slien og Østersøen særligt mangfoldige. For enhver badeven i naturen findes her det perfekte badested. Fra den klassiske strand med fint sand, over den stenede strand hen til skrænter og klinter og naturbevarede, romantiske badebugter er der noget for ethvert ønske. Skæg og sjov, sport, wellness og nydelse kan man f.eks. opleve i Ostsee Resort Damp. Rundt regnet 4 kilometer fin sandstrand gør at tiden kan nydes i fulde drag, det være sig i strandbaren med en kostelig cocktail eller med et førsteklasses wellness-tilbud - altid med havblik.

Lidt længere mod nord , ved Weidefelder Strand, "Sandkassen" i Kappels østlige del, nyder man et uforglemmeligt udsyn på Østersøen og de passerende sejlbåde. Den fine, udstrakte sandstrand er bare én indbydelse til badefornøjelserne. Vort tip: Et absolut "must" er de lækre fiskerrundstykker ("Fischbrötchen") og andre kosteligheder fra Strandrestaurante. Rundt om Gelting Bugt kan man på skønne steder også tilbringe årets bedste dage. Her venter strandfornøjelser uden ende på de lange, kurtakstfrie strandarealer.

Aflægges et besøg på stranden i Falshöft, bør man ubetinget besøge Fyrtårnet her eller naturreservatet Gelting Birk. Begge kan nås til fods uden anstrengelser.

Også Slien har vidunderlige badesteder, som er et besøg værd. Det være sig Füsing eller Ulsnis, Borgwedel eller Kosel, nord eller syd for Slien, engang fred- og stemningsfuldt, engang med et aktionsprogram i et idyllisk landskab, eller direkte midt i byen - overalt venter en stor mangfoldighed på Jer!

Entspannt am Strand

Momente an Ostseestränden und Schlei-Badestellen

  • Ostseestrand in Damp
  • Strand in Langholz an der Ostsee
  • Weidefelder Strand an der Ostsee in Kappeln
  • Ostseestrand in Pottloch an der Geltinger Bucht
  • Strand in Ulsnis an der Schlei

Strandfinder für die Schlei und Ostsee

Wo Sie die schönsten Strände und Badestellen finden

Blick hinter die Kulissen

Mit Theo Kalmar am Weidefelder Strand

Det kunne måske vække interesse

Nyttigt ved ferieplanlægningen

Gæst stemme

Badeferie ved Slien og Østersøen

Vi kann i vores alder ikke mere lide de lange flyveture, men er passionerede soltilbedere. Derfor er det bare så dejligt, at Weidefelder Strand og kyststrækningen omkring Langholt byder på så mange muligheder til at have en en rigtig flot badeferie.

Ursula E. fra Bochum

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik