Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Rideferie ved Slien og Østersøen

Stig op på hesten og opdag Sliregionen på fire hovjern

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Med hestekræfter igennem naturen

På hesteryg i det grønne

  • Pferd auf der Weide in Waabs an der Ostsee
  • Pferdeherde auf der Wiese in Waabs an der Ostsee
  • Pferdeherde auf der Weide in Waabs an der Ostsee
  • Pferde an der Ostsee

Op i sadlen, sortér tøjlerne og så af sted!  Ikke kun de vilde heste på Gelting Birk er interessante at kigge på, nej da, man kan også selv fra et saddelperspektiv opdage en masse langs med Slien og Østersøen. Og det er til stor fornøjelse for menneske og dyr, idet også ens egen private hest mange steder er særdeles velkommen som feriegæst i staldenes gæstebokse.

På hyggelige ridestier kann man så højt til hest opleve det mangfoldige naturlandskab med enge, marker og skove. Små Sli-landsbyer med deres idyl eller fortryllende badebugter indbyder til små pauser undervejs.

Også Østersøkystens bagland mellem Gelting og Egernførde Bugt giver masser af plads til rideudflugter. Ved Gelting Bugt er eksempelvis ridning på stranden i lavsæsonen tilladt. Hvorom alting er: mange små og store seværdigheder ses bedst direkte fra en hesteryg!

Ridestier i region Svansø/Schwansen

Østersøregionen for hestevenner og ryttere

Pferd auf der Wiese in Waabs an der Ostsee

Små landsbyer midt i en vidtstrakt natur. Prægtige herregårde med indbydende gårdanlæg. Herlige naturstrande langs med Østersøen. Halvøen Svansø mellem Kappel og Egernførde  lokker med mange attraktioner – og forbliver dog altid et ægte gehejmtip. Mellem historiske godser og herregårde bydes på optimale ridemuligehder. Og igen og igen rækker blikket på rideturen langt ud over havet. Svansø/Schwansen opleves fra en hesteryg bedst på ridestierne fra Interessengemeinschaft Reitwege Schwansen, en forening, der netop tager sig af rytternes behov. Bemærk venligst: Til brug af de ca. 30 kilometer lange ridestier skal et engangsbeløb på 15 € betales. Den hermed oppebårne brugsberettigelse er gyldig fire uger fra betalingsdatoen. Et årskort for ridestierne på Svansø koster 35 €. 

Det kunne også være af interesse

Nyttigt ved ferieplanlægningen

Gæst stemme

Sli-Østersøregionen som cyklist-destination

Vi er passionerede cyklister og havde ingen forestillinger om, hvor udfordrende bakket det egentlig er i det nordlige Tyskland. Vore børn elsker heste og glæder sig hvert år, når det igen i påske- eller sommerferien atter går til Slien.

Ina O. fra Münster

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik