Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Rapsblomstringstiden mellem Sli og Østersø

Den hemmelige højsæson

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Sliregionen med gul feber-diagnose

Wenn der Raps die Schlei-Ostsee-Region erstrahlen lässt

Skulle man beskrive regionen omkring Ostseefjord Schlei i farver, ville det være med de mætte farver i grønt fra bakker, løvskove og marker, det blinkende blå fra Østersøen og Slien, men først og fremmest det lysende gult fra rapsmarkerne om foråret. Hvert år i tiden fra slutningen af april til begyndelsen på maj måned bryder tiden med den „gule feber“ frem. Landskabsidyllen gennemstrømmes af pragtfulde gule flader, som i den grad præger landskabsbilledet.

Når rapsen står i fuldt flor, vajer en helt særlig duft over hele regionen. Kendere udnytter denne tid til en miniferie ved Slien. Præcis på denne tid, hvor alting blomstrer påny og sender de herligste dufte ud i æteren, er en udstrakt cykel- eller vandretur en speciel oplevelse. Den rapsgule Ostseefjord Schlei-cykel, som kan lejes hos mange cykeludlejere i regionen, er det helt ideelle befordringsmiddel til en sådan tur. Op på sadlen, cykel i retning af næsen og nyd også med denne naturen i fulde drag. Næsten bedøvende. Rapsarealernes blomstringsfase kan naturligvis variere fra år til år, men erfaringsmæssigt er maj den bedste måned til at opleve rapsblomstringen. 

Er man på en cykel- eller vandretur skal man ikke søge de gule marker – de melder sig på stor afstand. Også en skibstur på Slien eller en tur med veterantoget Angelner Dampfeisenbahn giver rig anledning til at opleve farvepragten. Bare gå om bord på et af udflugtsskibene eller tag på en romantisk tur med Angelner Dampfeisenbahn – og nyd turen i det kulørte landskab.

Das gelbe Meer der Schlei-Ostsee-Region

Impressionen der Rapsblüte

  • Rapsblüte an der Schlei
  • Rapsfeld mit Segelboot an der Schlei
  • Angelner Dampfeisenbahn umgeben von Raps
  • Radfahrer am Rapsfeld in Ulsnis an der Schlei

Concrete Tips for your holiday

How to spend a week in the countryside

A week at the countryside
Most bautiful spots at the countryside

A week at the countryside

How to spend a week at the countryside of Schlei and baltic sea? That's what our holiday experts will show you concrete tips. Hiking, Cycling and Watersports. You'll find your perfect outdoor activity.

Vis detalljer

Most bautiful spots at the countryside

You'd like to get real Insider tips, countryside of relaxing, of calm and you don't know the Habernisser Au, the Schneiderhaken in Lindaukamp or the nature preserve of Winningmay-Reesholm? Well, it's about time to get to know these spots.

Vis detalljer

Det kunne måske vække interesse

Nyttigt ved ferieplanlægningen

Gæst stemme

Sli-Østersøregionen som cyklist-destination

Vi er passionerede cyklister og havde ingen forestillinger om, hvor udfordrende bakket det egentlig er i det nordlige Tyskland. Vore børn elsker heste og glæder sig hvert år, når det igen i påske- eller sommerferien atter går til Slien.

Ina O. fra Münster

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik