Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Vandrestier ved Slien og Østersøen

Skridt fro skridt i nærkontakt med naturen

  • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
  • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
  • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Vandreture ad skønne stier

Opdag vandrestierne ved Slien og Østersøen

Wanderkarte von der Schlei und Ostsee

Ved Slien og Østersøen er vandet aldrig langt væk. På vandreture gennem den uberørte natur åbnes synsfeltet atter og atter for et flot udsyn over Slien og det åbne hav. Lange strækninger føres I også direkte langs med vandkanten. Skjulte vige og skønne naturstrande indbyder til korte afbræk på turen, til pauser og nydelse af vidsynet over naturen. 30 varierede, afvekslingsrige stier fører igennem det grønne Sli-Østersø-landskab.

Impressioner

På vandretur i Slieregionen

  • Wandern am Haddebyer Noor an der Schlei
  • Wandern auf einem Wanderweg an der Schlei
  • Wandern im Sonnenuntergang an der Schlei
  • Wanderung mit Ausblick auf die Schlei

Vandrekort over Sli- og Østersøområdet

Undervejs på apostlenes heste fra Slesvig til Gelting Bugt

SVandreruter langs Slien og Østersøen
Slesvig: Haddeby og Selk Nor

I Haddeby, umiddelbart ved Vikingemuséet, starter ruten rundt om Haddeby og Selk Nor. Den skønne naturrute leder én først og fremmest langs vandet og tilbyder derfor flotte panorama-udsyn. Historisk og kulturelt spændende er vejen hen over vikingebygden Haithabu/Hedebys historiske fæstningsvold, forbi de rekonstruerede huse og "Kongehøjen". Regionale madspecialiteter i kroerne langs med ruten afrunder turen. I Selk betaler det sig med en lille afstikker til landsbyens vandmølle, og om sommeren indbyder badestedet i Selk til en forfriskende dukkert.


Download vandrekortet som PDF-fil          Bestil emneture direkte i vores online-shop

Kappel: Mellem havn og Sildehegn

Med startpunkt ved Møllen Amanda går I på opdagelse i den dejlige Sli-by Kappel . En del af ruten går direkte langs med Sli-bredden. I baglandet går I gennem skov og i bedste forstand "tværs over markerne". Specielt på havnekanten i Kappel tilbyder mange spisesteder ganens fryd til et flot udsyn.


Download vandrekortet som PDF-fil           Bestil emneture direkte i vores online-shop

Slilandsbyer: Lidånæs – mere end kun et i Tyskland kendt TV-landlægehus

Et afvekslingsrigt Slilandskab rundt om Lindå/Lindau og Lindånæs/Lindaunis hilser jer velkommen. Man passerer den idyllisk beliggende „Lindauhof“, som ligger ud til Lindå Nor. I Tyskland er stedet „verdenskendt“ gennem TV-serien „Der Landarzt“, hvor samme havde sit TV-hjemsted som “setting“. Med en afstikker til Lindåkamp venter her et badested ved navn Skrædderkrogen/“Schneiderhaken“ med en vidunderlig udsigt over til Lindånæs/Lindaunis-klapbroen.  


Download vandrekortet som PDF-fil          Bestil emneture direkte i vores online-shop

Snansø/Schwansen: Den imponerende klint omkring Vabs/Waabs

På denne vandrerute får man et flot udsyn over Østersølandskabet med stejle klinter og vidtstrakte strandarealer, hvor blikket kan glide i det fjerne ud over det dybblå hav, som smelter sammen med den endeløst virkende horisont. Vandreruten fører fører gennem en mangfoldig og farveprægtig natur, som samtidigt giver én natursyn og indblik. Opdag de udstrakte stejle klintstrækninger med dybgrønne skovområder bagved. Lange og afvekslingsrige ruter venter hele tiden på at blive opdaget!

Gelting Bugt: Østersø-panorama og herlige solnedgange

Alt er så grønt midt i naturen rundt om Wackerballig I Nordskov/„Nordschauwald“. Oveni får man et vidunderligt udsyn over Østersøen og Gelting Nor helt til Gelting Birk og til møllen „Charlotte“. Fra diget ses adskillige vandf og havugle, som f.eks. svaner, og en mangfoldighed af ænder og gæs kan iagttages her.


fileadmin/Mediendatenbank/PDF/radtouren/radtour-geltinger-birk-toern.pdfDownload vandrekortet som PDF-fil          Bestil emneture direkte i vores online-shop

Det kunne måske vække interesse

Nyttigt ved ferieplanlægningen

Gæst stemme

Sli-Østersø-Regionen som cykeldestination

Vi er passionerede cyklister og havde ikke troet det muligt, hvor rigtigt bakket terrænet her i det nordligste Tyskland er. Vore børn elsker heste og glæder sig hvert år til, at det atter går afsted mod Slien i påske- eller sommerferien.

Ina O. fra Münster

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik