Menu
Menu
Search now

Jeres ferieeksperter

Personlig rådgivning: 04621/850056
Thanks for your recommendation!

Ferie med hunden ved Østersøen

Tid til vores nysgerrige venner

 • 5 1.100 logimuligheder som kan bookes
 • b Testede logiværter og 92 % tilfredse kunder
 • p Personlig rådgivning: 04621 / 850056

Ferie med og på fire poter

Hund og herskab ved Østersøen

Hvor tit ønsker man ikke blot at kunne pakke sine syvsager og tage afsted på ferie. Men så kigger atter to store brune øjne spørgende på én: At tage hunden med på ferie og finde et passende logi er ofte en rigtig hurdle. Men i regionen ved Slien og Østersøen er den firbenede ven hjerteligt velkommen.

Såsnart bookingsbekræftelsen er ankommet, starter forskudsglæden på en rigtig oplevelsesrfig ferie. Pak så kufferten og afsted i retningen syd for grænsen og ud til Østersøen. Nyde de lange spadsereture om eftermiddagen på herlige hundestrande. Løbe på bare fødder gennem sandet, lytte til mågernes skrigen og lade den friske blæst ruske i håret, medens menneskets bedste ven tumler rundt i vandkanten. Om aftenen lade dagen passere revy med en afslappet grillaften. Og næste dag udforske vandre- og cykelstier i vores enestående natur. En oplevelsesferie for alle, to- og firbenede.

Også hvor hele familien rejser med og gerne vil tage på dagsture, kan man også tage familiens bedste ven med. Vore fritidstilbud, som eksempelvis en tur med hjuldamperen „Schlei-Princess“ eller en udflugt til ´Landschaftsmuseum Angeln´ kan nydes af hele familien, hunden inklusive. 

Tips til gastronomien ved Slien og Østersøen

Appetitvækkende ideer til jer og jeres trofaste ledsager

 • Fisch genießen an der Schlei
 • Spazierweg an der Ostsee
 • Hunde im Raps
 • Picknick an der Ostsee

Selvfølgelig har vi også tænkt på dette, hvad ellers?

Naturligvis er Jeres firbenede venner også hjerteligt velkommen ved Slien og Østersøen. Går I afslappet gennem byernes centrum, eller prøver en af de dejlige spadsereruter og pludseligt mærker maven rumle, hedder det: Nu skal der handles! Ikke noget problem: Vi har tænlt på alt!

Hvad med en picnis ude i det fri? Så kann man spise hvor man selv vil. På stranden, mens man lytter til bølgernes klukken. I skoven, hvor vinden blæser fortællinger gennem træerne. Lej blot en af vore picnickurve, som fyldes op af vore partnere med regionale lækkerier. Fra 19,95 € kan man så selv nyde lækkerierne i det grønne

Ikke kun i det grønne, men også rundt om Slesvig og Kappel kan man kræse kulinarisk for sig selv. Hyggelige restauranter, ofte forsynet med en skøn udendørs terrasse, indbyder til at prøve egnens lækre måltider. Og hunden hviler ud imens til den næste etappe på udflugten.

Ert lille udvalg af vore restauranter

Her er I hjerteligt velkommen sammen med Jeres hund

Strandfinder til Slien og Østersøen

Hvor kan man kan finde de skønneste badesteder og strande

SAlle hundestrande ved Slien og Østersøregionen i overblik
Gelting Bugt

 • Norgardholz, Steinbergholz, Steinberghaff, Ohrfeldhaff

I Nordgårdholt/Norgaardholz venter en badebro og i mod vest en herlig, lang hunde-badestrand på den firbenede ledsager. Det er lykken for hele familien. Til de små og ungerne tilbydes feriesvømnings- og sejlkurser. Gratis parkering på alle strandafsnit giver maksimal fleksibilitet.

 • Maasholm

Nyd den friske Østersøluft og udsynet over Slimynde/Schleimünde, medens I og jeres nysgerrige firbenede ven snuser til naturen rundt om Maasholm. Særligt skønt er en lille fælles spadseretur gennem fiskerlejet

Kappel
 • Weidefelder Strand (handicapegnet)

Weidefelder Strand tilbyder på to kilometers længde alt, hvad der fryder badegæsten. En hunde-løbestrand giver denne rig lejlighed til fri udfoldelse, og store og små vovser vil med glæde tumle frit rundt i Østersø-strandkanten. 

Endvidere har Weidefelder Strand to handicapegnede tilgange til stranden og et offentligt, kørestolsegnet WC. P-pladser til handicappede findes også her. I behovstilfælde kan to strand-kørestole stilles gratis til rådighed.

For sikkerhed på strandarealet sørger redningssvømmere fra DLRG. De små kan om sommeren glæde sig over et afvekslingsrigt børne-animationsprogram. P-pladsen ved stranden er afgiftspligtig.

Svansø
 • Aktions- og sydstranden i Damp

Aktions- og sydstranden i Damp omfatter cirka 4 kilometer og råder over et kørestolsegnet strandafsnit og også en afdeling til hunde og til nøgenbadning. Er righoldigt sports- og fritidstilbud gør, at det a,ldrig er kedeligt her på stranden. En bistro, en strandbar og en kiosk sørger for badegæsternes legemlige velbefindende.

Parkering findes enten ved indkørslen til Damp, hvorfra man gratis pr. shuttlebus bringes til stranden, eller man bruger P-pladsen direkte ved stranden (én time gratis, derefter afgiftspligtig). Ud over de mange badegæster føler også surfere og kite-surfere sig virkeligt veltilpas på sydstranden i Damp
 

 • Fra Vabs til Hemmelmark

Østersøstranden mellem Vabs/Waabs og Hemmelmark med afsnittene Barkelsby, Booknis, Hökholz-Ritenrade, Kleinwaabs, Langholz, Lehmberg Strand, Ludwigsburg og Karlsminde er yderst mangesidig. Det være sig med fint sand, natursterand eller med klintafsnit – alt efter strandafsnit ændrer betingelserne sig, og for alle Østersøvenner findes her det passende forudsætninger.

I Kleinwaabs og Langholz findes tilsvarende hundestrand-afsnit. Fri parkering er hvergang omtrent i 300 meters afstand. Hvis I rigtigt vil nyde naturen sammen med hunden, betaler sig en udstrakt spadseretur mellem Waabs og Hemmelmark

Sli-landsbyerne
 • Goltoft

Den fine sandstrand med to små badebugter indbyder til en dukkert i Slien. Her kan også hunde tumle rundt i strandkanten. Hundens ejer kan imens nyde udsynet over Slien og det typiske bakkelandskab langs bredden. På en tilgrænsende græseng kan man nyde et herligt solbad og slappe dejligt af. Naturcampingpladsen Hellör i nabolaget sørger med en kiosk for den passende forplejning. Bruser, WC og en gratis P-plads i umiddelbar nærhed til stranden findes også her. Ikke kun langs med Østersøen, men også her ved Slien kan man nyde lange spadsereture med sin hund.

De bedste tips til Jeres ferie med hunden

Udflugtsmål for to- og firbenede

Dyrlæger og dyreforretninger

Førstehjælp og lækkerier til hunden

SVigtige oplysninger i overblik
Dyrlæger i regionen
 • Dr. Friedrich Röcken, Christian-Albrecht-Str. 16, 24837 Schleswig, Tel: 04621 - 32404
 • Dr. Christine Andresen-Schäfer, Seekamp 34, 24837 Schleswig, Tel: 04621 - 27611
 • Tierärztin Sonja Gehendges, Gewerbestr. 5, 24860 Böklund, Tel: 04623 - 18618
 • Tierarztpraxis Dres. Flöhr und Hilz, Dorfstr. 6, 24894 Twedt, Tel: 04622 - 2202
 • Dr. W. Denstorf und G. Ernst, Angelnstr. 12, 24392 Süderbrarup, Tel: 04641 -92030
 • Dr. Thomas Meyer, Prinzenstr. 56, 24676 Kappeln, Tel: 04642 - 3707
 • Tierarztpraxis Barthel, Karlberg 27, 24398 Dörphof, Tel: 04644 - 970650
 • Dr. Evelin Stampa, Heinrich N. Clausen Weg 1, 24986 Mittelangel/OT Satrup, Tel: 04633 - 950550
 • Dres. Frederike und Joachim Gitzel, Mohrkirchteicher Weg 1, 24966 Sörup, Tel: 04635 - 292120
 • Dr. Gabriele Harting-Harms & Dr. Inke Christiansen, Holmlück 1, 24972 Steinbergkirche, Tel: 04632 - 84480
 • Tierarztpraxis Heike Madsen, Nordstr. 9, 24395 Gelting, Tel: 04643 - 186969
 • Dr. Karsten von Bremen, Dorfstr. 2a, 24395 Niesgrau, Tel: 04632 - 87287
Dyreforretninger i regionen
 • Zoopetersen, Felnsburger Str. 61, 24837 Schleswig
 • Fressnapf, Lattenkamp 7, 24837 Schleswig
 • Buddys, Große Str. 26, 24392 Süderbrarup
 • Tier- und Gartencenter, Bernhard-Lienig-Str. 14, 24376 Kappeln
 • CIT Tiernahrung, Bismarckstr. 46, 24966 Sörup
 • Haustiershop Nord, Norderholm 2 , 24395 Gelting

Det kunne måske vække interesse

Nyttigt ved ferieplanlægningen

Gæst stemme

Urlaub mit Hund an Schlei und Ostsee

Vi var for første gang med vores hund Maya ved Østersøen. Det var en rigtig skøn ferie. Vi havde et hyggeligt indrettet logi, dejligt vejr og kunne samle på mange indtryk fra regionen. Med hunden kunne vi også tage på mange skønne udflugter og nyde lange spadsereture i naturen.

Luisa H. fra Göttingen

Thanks for your recommendation!

Aktuelt fra ØstersøenHer får I de bedste tilbud og news før alle andre!

loading

Et øjeblik